srijeda, 10. prosinca 2014.

IZGUBLJENA IGRAČKA - PREDSTAVA DJEČJEG VRTIĆA SMIJEŠAK





predstava "Izgubljena igračka" dječjeg vrtića Smiješak Koprivnica
Predstave u kojima glavne uloge imaju tete tradicija je koprivničkih vrtića. Budući da smo naše predstave propustili zbog bolesti mališana, uputili smo se na predstavu dječjeg vrtića Smiješak, čije su tete pripremile predstavu "Izgubljena igračka" koja se igrala u dva termina: jedna za polaznike vrtića 09. prosinca, i druga 10. prosinca namijenjena svoj djeci grada i okolice. Predstava je održana u dvorani "Domoljub" pod pokroviteljstvom Pučkog otvorenog učilišta.


Radnja predstave ukratko je išla ovako: mala je djevojčica izgubila lutku Nanu i zbog toga je bila jako žalosna i plakala za njom. Tražeći je, našla se u šumi gdje je upoznala razne zanimljive šumske stvorove koji su joj postali prijatelji i pomogli joj u njenoj potrazi. Lutku je ukrala zla vila jer je mislila da je to jedini način da primi neki dar. Na kraju je naučila kako je lijepo biti dobra i postala je dobra vila. Naravno, svi su na kraju bili sretni. 

na kraju predstave
Oduševilo me to što su tete vrhunski odglumile svoje likove, unatoč tome što nisu profesionalne glumice. Djeca su se vrlo lako udubila u sadržaj i aktivno sudjelovala u predstavi. Naš je mališan vikao vuku neka se bolje sakrije "jer ga vidi", a zloj je vili vikao da nije vila nego vampir zbog plašta kojeg je nosila. Iako se ispočetka malo bojao, na kraju je bio oduševljen svime i nije se dao kući još dugo nakon samog kraja. Odlična predstava, savršene glumice - tete. Oboje smo uživali i bili zabavljeni svo vrijeme trajanja predstave, a na kraju su još sva djeca dobila Kiki bombone kao dar od sada dobre vile, djevojčice koja je pronašla svoju lutku Nanu, strašnog zeca, uplašenog vuka i lukave tete lije. Iskreno preporučamo sve nadolazeće predstave dječjeg vrtića Smiješak iz Koprivnice.  

Sve zanimljive aktivnosti vrtića Smiješak iz Koprivnice možete pratiti na njihovim službenim web stranicama koju možete pronaći ovdje

Nema komentara:

Objavi komentar