subota, 27. rujna 2014.

ZEMLJO OTVORI SE!!!



(Anegdote) 

Onaj osjećaj kad Vas Vaše zlato osramoti... iliti nije onako kako na prvi pogled izgleda.

Ima tome već neko vrijeme kada smo se trebali dati u potragu za novim papučicama jer smo kretali u vrtić. Sve smo lijepo dogovorili: probuditi ćemo se rano, obaviti jutarnju higijenu, doručkovati, mrvu se poigrati, prošetati, pa nakon ručka i popodnevne igre po nove papučice, a zatim po tatu na posao. Plan je zvučao savršeno. I o tome smo trubili svakodnevno da je maleni već danima ponavljao poput papige kako idemo po papučice, pa po tatu i onda svi  zajedno na sladoled.




I, napokon je stigao taj dan! Kupili smo savršene papučice. Baš onakve kakve je oduvijek želio. A zatim smo krenuli po tatu. Maleni je uzbuđeno skakutao ispred ulaza u tvornicu i čekao... I kada je sat konačno otkucao tri sata, rijeka ljudi krenula je prema izlazu. Mnogi su zastali kako bi nas pozdravili, malenog potapšali po glavi, štipnuli za obraze ili samo komentirali koliko je narastao. Konačno se pojavio i tata! Nakon pozdrava, tatini kolege su i dalje pričali s nama, a djetešce je počelo nestrpljivo cupkati i sve glasnije nas moliti: daaaaj tata, daaaj mama, idemo! Ajde tata, idemo domaaaa! No, nitko nije obraćao na nestrpljivog malca svi zadubljeni u razgovore, onak „s nogu“.


Dijete je i dalje povlačilo čas mene, čas tatu za hlače i sve glasnije govorilo: daj idemo, idemo, idemo doma! Na kraju je viknuo: mama, tata idemo doma! Idemo gledati gole dečke!


Ne moram ni naglašavati kako se društvo razišlo uz brzinski: bok! A tata i ja umirali od smijeha! Ti goli dečki su braća Meride hrabre iz istoimenog crtića, a možete ih vidjeti na linku ispod na 3 minute i 20 sekundi!

PS: Dobro smo prošli! Do dana današnjeg (a od tada je prošlo malo više od godine dana) nismo imali poziv socijalne službe. No, neki nas muževi kolege zaobilaze u širokom luku. Da mi je samo znati zašto?


Imate li i vi kakvu zabavnu anegdotu sa svojim mališanima?


Na 3:20 možete vidjeti scenu koja je oduševila našeg mališana 
https://www.youtube.com/watch?v=ikkQZVSrgiA




Nema komentara:

Objavi komentar